Facts About verificare istoric masina Revealed

Prin intermediul platformei carvertical.com, poti verifica daca masina a fost implicata in accidente ascunse sau daca a avut daune semnificative la caroserie.

Astfel, toate aceste date pot fi găweb site și transmise printr-un raport istoric auto generat de decodorul VIN, acum beneficiați de 20% Reducere carVertical pentru orice raport cumpărat.

Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați internet site-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a web-site-ului nostru.

Este crucial de mentionat ca, desi verificarea gratis ofera o multime de informatii utile, exista anumite lucruri pe care nu le vei gasi in raportul gratuit. Pentru a obtine informatii mai detaliate, exista optiuni de upgrade treatment iti ofera rapoarte mai entire despre istoricul unei masini.

În timp ce un decodor VIN gratuit oferă numai day de bază, iată ce puteți afla dintr-un raport complet privind istoricului vehiculului carVertical:

Puteți vedea ce poate spune o verificare a VIN despre mașina dvs. în modelul nostru de raport privind istoricul vehiculului.

Aceste informatii pot fi considerate utile pentru detinatorul sau viitorul proprietar al vehiculului.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru mai multe informatii a vă asigura că aceea este seria corectă

Dupa ce introduci codul VIN, sistemul va cauta datele referitoare la respectivul vehicul si iti va oferi acces la informatii precum istoricul daunelor, revizii efectuate, kilometraj authentic, si multe altele.

Seria sasiului ofera informatii despre identitatea unica a vehiculului si poate dezvalui daca masina a fost implicata in accidente sau alte probleme majore.

Ține minte - este întotdeauna momentul potrivit pentru a verifica istoricul mașinii tale. Dacă nu ați verificat seria de șasiu în timpul tranzacției de cumpăunusual a mașinii dvs.

Bumper Auto Heritage services and products are primarily based only on info supplied to Bumper. Bumper doesn't have the entire background of every car or truck.

Unul dintre aspectele cheie pe treatment AutoDNA le analizeaza este istoricul daunelor. Este critical sa stii daca vehiculul pe care il cumperi a fost implicat in accidente sau alte daune semnificative.

Acestea sunt locurile din mașină, dar îl puteți găsi și pe documentele de înmatriculare și pe certificatul de asigurare. Nu uitați că toate numerele VIN trebuie să corespundă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *